Ohjeita koronavirukseen liittyen

 

> Jos epäilet koronatartuntaa, voit tehdä koronavirustaudin oirearvion omaolo.fi -palvelussa

Soita päivystysnumeroon: Karstula 040 157 8919, Saarijärvi 044 459 8500, jos asiasi koskee:

  • Koronaepäilyä ja oireiden arviointia
  • Koronavilkku-sovelluksen ilmoitusta mahdollisessta altistumisesta
  • Koronanäytteen ajanvarauksia, toteuttamista tai tuloksia
  • Omaehtoista tai viranomaisen määräämää karanteenia
  • Muita kornaan liittyviä asioita


Koronanäytteenotto on keskitetty 1.6.2021 alkaen toistaiseksi Saarijärven terveysasemalle.
Lähetteen koronatestiin saat edellä olevan ohjeen mukaan.

Epäiletkö koronotartuntaa - omaolo.fi

Tietosuojaselosteet

Tietosuojaselosteet

Tällä sivulle on koottu Perusturvaliikelaitos Saarikan tietosuojaselosteita. Tietoja täydennetään vielä. Henkilötietolain mukaan henkilöille on annettava tieto, jos hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Henkilötietoja ovat muun muassa nimi- ja osoitetiedot. Rekisteröidylle on myös kerrottava henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta, mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan ja rekisteröityjen oikeuksista.

Asianhallintarekisteri *uusi

Taloushallinnon henkilörekisteri *uusi

Potilastietorekisteri

Henkilöstörekisteri *uusi

Luottamushenkilörekisteri

Sidonnaisuusrekisterin rekisteriseloste

Rekrytointirekisteriseloste

Opiskelijarekisteri

Tallentava kameravalvonta *uusi 

 

SOSIAALIHUOLLON UUDET HENKILÖREKISTERIT 1.1.2021 alkaen (2 kpl) 

Sosiaalihuollon ilmoitusrekisteri *uusi 

Sosiaalihuollon asiakasrekisteri * uusi 

Monialaisen yhteispalvelun asiakasrekisteri, työ- ja elinkeinotoimiston henkilöasiakasrekisterin osarekisteri

(Aiemmat, vanhemmat sosiaalihuollon rekisterit ovat arkistoituina pysyvään säilytykseen) 

 

OmaHyvis -sähköisen palvelun asiakasrekisteri

OneMedin kotijakelupalvelu

Potilasasiamiehen asiakasrekisteri

 

WinHit-potilastietojärjestelmä (suun terveydenhuolto)

Perusturvaliikelaitos Saarikan sosiaali- ja terveydenhuollon tietosuojavastaavina toimivat

Ulla Lamberg,
puh. 040 172 2819

Ritva Jääskeläinen (sos.huolto)
puh. 040 157 8948

Riitta Timonen (terveydenhuolto) 
puh. 044 459 8546. 


Näin käsittelemme tietoja

Henkilötietojen käsittely