Ohjeita koronavirukseen liittyen

 

> Jos epäilet koronatartuntaa, voit tehdä koronavirustaudin oirearvion omaolo.fi -palvelussa

Soita päivystysnumeroon: Karstula 040 157 8919, Saarijärvi 044 459 8500, jos asiasi koskee:

  • Koronaepäilyä ja oireiden arviointia
  • Koronavilkku-sovelluksen ilmoitusta mahdollisessta altistumisesta
  • Koronanäytteen ajanvarauksia, toteuttamista tai tuloksia
  • Omaehtoista tai viranomaisen määräämää karanteenia
  • Muita kornaan liittyviä asioita


Koronanäytteenotto on keskitetty 1.6.2021 alkaen toistaiseksi Saarijärven terveysasemalle.
Lähetteen koronatestiin saat edellä olevan ohjeen mukaan.

Epäiletkö koronotartuntaa - omaolo.fi

Tietosuojakäytäntömme

Tietosuojakäytäntömme

Tietosuoja on osa perustuslain takaamaa yksityisyyden suojaa ja meidän jokaisen perusoikeus. Asiakas-/potilassuhde perustuu aina luottamukseen, jolloin henkilön on voitava olla varma, että hänen tietojaan käytetään asianmukaisesti. Haluamme Saarikassa olla luottamuksesi arvoisia. Käsittelemme aina tietojasi huolellisesti ja asianmukaisesti.

EU:n Tietosuoja-asetuksen mukaisesti rekisteröidylle (kuten asiakkaille, potilaille ja henkilöstölle) on annettava tieto, jos hänen henkilötietojaan, kuten nimi- ja osoitetiedot, kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Lisäksi rekisteröidylle on kerrottava mm. henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta, mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan ja millaisia oikeuksia hänellä on henkilötietoihinsa.

Sivulle Henkilötietojen käsittely on koottu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti asiakkaalle ja henkilöstölle annettavaa informaatiota henkilötietojen käsittelystä Perusturvaliikelaitos Saarikassa.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä antavat myös Perusturvaliikelaitos Saarikan tietosuojavastaavat:

Ulla Lamberg,
puh. 040 1722 819
Ritva Jääskeläinen,
puh. 040 157 8948
Riitta Timonen,
puh.044 459 8581


Sähköpostia tietosuojavastaaville voi lähettää suojatusti toimisto@saarikka.fi.s.

Tietosuojaohjeita, -neuvoja saat Tietosuojavaltuutetun toimistosta osoitteesta www.tietosuoja.fi