Rokotukset

Rokotukset

Aikuiset ja matkustajat

Mikäli tarvitset laajemman rokotussuunnitelman esimerkiksi ulkomaanmatkaa varten, varaa aika hyvissä ajoin puhelimitse. Lisäksi jos tarvitset reseptin jollekin rokotusohjelmaan kuulumattomalle rokotteelle tai sinulla on kysyttävää kansallisesta rokotusohjelmasta, ota yhteyttä puhelimitse.

Kun tarvitset kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvia rokotteita (esim. jäykkäkouristusrokote) tai rokotusajan olemassa olevalle reseptillä ostettavalle rokotteelle, varaa rokotusaika puhelimitse rokotushoitajalta tai sähköisesti eTerveyspalvelun kautta.

Rokotushoitajan ajanvaraus maantaisin klo 8-10 puh. 040 157 8955 tai eTerveyspalvelusta.

eTervespalvelun käyttöön tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Rokotushoitajan vastaanotto sijaitsee Saarijärven terveysasemalla.

Lapset ja koululaiset

Neuvola- ja kouluikäisten kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvat rokotteet annetaan omassa neuvolassa ja kouluterveydenhuollossa terveystarkastusten yhteydessä. Myös lasten matkalle tarvittavat rokotteet voidaan laittaa tarkastusten yhteydessä tai rokotushoitajan vastaanotolla. Reseptit ja rokotussuunnitelmat matkoja ajatellen rokotushoitajalta.

Kausi-influenssarokotukset

Kausi-influenssarokotusajankohta ilmoitetaan erikseen paikallisissa sanomalehdissä ja Saarikan verkkosivuilla.

Alle 3-vuotiaiden ja leikki-ikäisten kausi-influenssarokotukset hoidetaan pääsääntöisesti lastenneuvolassa. Kouluikäisten ja aikuisten rokotukset hoidetaan yleisinä rokotuspäivinä.

Rokotushoitajan ajanvaraus

maantaisin klo 8-10
puh. 040 157 8955 

tai

eTerveyspalvelut