Tule töihin Saarikkaan!

Tule töihin Saarikkaan!

https://www.saarikka.fi/sites/default/files/tiedostot/kuvat/Kuva%20Kuntarekryyn_0.png

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti oman työn ja työyhteisön toiminnan kehittämiseen! Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyvää palveluasennetta, joustavuutta sekä tehtävään soveltuvaa osaamista.

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 600 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka.

Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.

Kesäksi töihin Saarikkaan!

Haemme Perusturvaliikelaitos Saarikan kotihoitoon ja asumispalveluihin rohkeita ja taitavia ammattilaisia, joilla on osaamista geriatrisesta hoitotyöstä asiakkaiden kotona ja kodinomaisissa asumisyksiköissä. Kotihoidossa on asiakkaiden apuna erilaista teknologiaa, joihin pääset tutustumaan työssäolosi aikana.

Asumisyksiköissä toivomme sinun toteuttavan omaa luovuuttasi asukkaiden hyvän arjen varmistamisessa. Meillä on käytössä perehdytyksen tsekkauslista, jonka lisäksi saat osaamistasosi mukaan perehdytyspäiviä kokeneen työparin kanssa. Lisäksi saat käyttöösi Smartum -saldoa tukemaan työhyvinvointiasi.

Tehtäväkenttä on yhtä laaja kuin ihmisen elämä ja sinulla on mahdollisuus käyttää tai kehittää osaamistasi perushoidossa, sairaanhoidollisissa tehtävissä, kuntoutuksessa ja eri ikäisten ihmisten kohtaamisesta.

Työyksikön voit valita toiveesi mukaan Kannonkoskelta, Karstulasta, Kivijärveltä, Kyyjärveltä tai Saarijärveltä. Varahenkilöstön kautta sinulle tarjoutuu mahdollisuus tutustua useampaan yksikköön kesän aikana!

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto, myös opiskelijat huomioidaan. Työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset lääkeluvat ja hygieniapassi sekä tartuntatautilain 48§ mukaiset rokotukset on oltava, tai hoidettava ne valmiiksi heti työsuhteen alussa. Työpaikan vastanottaminen kotihoidossa ja varahenkilöstössä edellyttää oman auton käyttöä.

Jos haaveilet irtiotosta ja muuttamisesta maaseudulle vain kesätöiden ajaksi, autamme sinua asunnon hankinnassa!

Olemme saaneet palautetta siitä, että Saarikan yksiköissä uudet tulijat otetaan hyvin vastaan ja tukea saa tarvittaessa. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Hae Saarikan kotihoitoon ja asumispalveluihin tästä!

Hae Saarikan varahenkilöstöön tästä!

 

Klikkaa Kuntarekryn logoa, niin saat kaikki Saarikan avoimet työpaikat näkyviin!

Jos haluamaasi työtä ei tällä hetkellä ole tarjolla

Tallenna meille vapaamuotoinen hakemuksesi sijaisrekisteriin www.kuntarekry.fi -sivun kautta.
Kirjoittamalla täsmähakusanakenttään Saarikka, löydät sijaisuushakuilmoituksen sairaanhoitajien ja lähihoitajien tehtävistä, johon voit tallentaa hakemuksesi sijaisuuksiin.


Avoimet työpaikat

Tule Saarikkaan sosiaalityöntekijäksi!
Vakinainen, hae paikkaa 29.4.2022 klo 16 mennessä.

Tule Saarikkaan sosiaalityöntekijäksi!
Vakinainen, hae paikkaa 28.4.2022 klo 16 mennessä.

Tule Saarikkaan sosiaalityöntekijäksi!
Viransijaisuus ajalla 1.5.-30.9.2022, hae paikkaa 29.4.2022 klo 16 mennessä.

Tule Saarikkaan psykologiksi!
Hae paikkaa 6.5.2022 klo 15 mennessä.

Tule Saarikkaan sairaanhoitajaksi!
Hae paikkaa 20.5.2022 klo 15 mennessä.

Tule Saarikkaan puheterapeutiksi!
Hae paikkaa 31.5.2022 klo 15 mennessä.

Tule Saarikkaan suuhygienistiksi!
Hae paikkaa 3.6.2022 klo 15 mennessä.

Tule Saarikkaan kesäksi terveyskeskuslääkäriksi!
Hae paikkaa 30.6.2022 klo 15 mennessä.