Tule töihin Saarikkaan!

Tule töihin Saarikkaan!

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti oman työn ja työyhteisön toiminnan kehittämiseen! Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyvää palveluasennetta, joustavuutta sekä tehtävään soveltuvaa osaamista.

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 600 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka.

Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.

Tervetuloa kesälääkäriksi Saarijärvelle ja Karstulaan!

Etsimme 4 kesäkandia kesäksi 2023 Perusturvaliikelaitoksen Saarikan terveysasemille Saarijärvelle ja Karstulaan!

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluja viiden kunnan alueella Kannonkoski, Karstula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Saarijärvi noin 18 000 asukkaalle.

Olemme saanet kahtena vuonna Suomen Medisiinariliiton Kandiystävällinen terveyskeskus kunniamaininnan. Järjestämme nuorille lääkäreille hyvän ja kattavan perehdytyksen sekä vahvan seniorituen koko kesän ajaksi. Sairauskertomusjärjestelmänä meillä on Pegasos.

Pääterveysasemallamme Saarijärvellä sijaitsee kiirevastaanotto klo 18 asti arkisin, lyhytaikaisvuodeosasto, laboratorio ja kuvantaminen.

Karstulan uudella hirsisellä soteasemalla on pitkäaikaisosasto ja laboratorio.

Meillä on tarjolla myös eripituisia sijaisuuksia keväälle 2023, jotka sopivat muun muassa YEK vaiheen lääkäreille. Meillä on yleislääketieteen koulutusoikeudet Itä-Suomen yliopistoon.

Annamme mielellämme lisätietoja!

Johtava ylilääkäri Minna Leppäkynnäs
puh. 044 459 8523
minna.leppakynnas(a)saarikka.fi

ayl Päivi Sopanen
puh. 040 482 4638
paivi.sopanen(a)saarikka.fi

 

Klikkaa Kuntarekryn logoa, niin saat kaikki Saarikan avoimet työpaikat näkyviin!

Jos haluamaasi työtä ei tällä hetkellä ole tarjolla

Tallenna meille vapaamuotoinen hakemuksesi sijaisrekisteriin www.kuntarekry.fi -sivun kautta.
Kirjoittamalla täsmähakusanakenttään Saarikka, löydät sijaisuushakuilmoituksen sairaanhoitajien ja lähihoitajien tehtävistä, johon voit tallentaa hakemuksesi sijaisuuksiin.

 

Ensi vuonna olemme osa Keski-Suomen Hyvinvointialuetta. Palvelumme jatkuvat muutoksesta huolimatta ennallaan.