Wallesmanni

Wallesmanni

Wallesmannin kesäinen terassilla kahvitauolla.

Wallesmanni löytyy nimensä mukaan entisissä poliisin tiloissa, jotka on remontoitu nykyiseen käyttöön.Wallesmanni sijaitsee Kivijärven keskustassa Kivijärven kunnantalon yhteydessä.

Kodinomainen Wallesmanni tarjoaa lämminhenkistä ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa iäkkäille asukkailleen elämän loppuun asti asukkaan niin halutessa. Asukaspaikkoja on 14, joista kaksi on intervallipaikkoja. Lisäksi on ns. kriisipaikka erilaisiin äkillisiin hoidontarvetilanteisiin

Asukkaat tulevat palveluohjauksen kautta. Omahoitaja laatii yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa henkilökohtaisen palvelu- ja hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Suunnitelmaa päivitetään tarpeen mukaan.

Henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitaja ja kuusi lähihoitajaa.

Toiminnassa noudatetaan Saarikan yhteisiä linjauksia ympärivuorokautisesta hoivasta, josta saat lisätietoa Ympärivuorokautisen hoivan oppaasta ja Wallesmannin omavalvontasuunnitelmasta.

Omavalvontasuunnitelma

Ympärivuorokautisen hoivan opas

Palvelu- ja hoitosuunnitelmalomake

Elämänkulkulomake

Vastuuhenkilöt
palveluvastaava Sirpa Manninen, puh. 044 459 7926, vastaava hoitaja Christina Turpeinen, puh. 044 459 6004
Puhelin
Palveluaika
Ympärivuorokautinen

Vierailut
Omaisille vapaat vierailuajat. Vierailijat ja vapaaehtoiset ovat tervetulleita. Kunnioitathan käydessäsi asukkaiden yksityisyyttä ja omaa vaitiolovelvollisuutta.
Katuosoite
Virastotie 5 B
43800 Kivijärvi
Postiosoite
Perusturvaliikelaitos Saarikka
Wallesmanni
Virastotie 5 B
43800 Kivijärvi
Pääsy liikuntaesteisillä
liikuntaesteiset
Helppo pääsy näkövammaisilla
näkövammaiset