Oksalan päiväkeskus

Oksalan päiväkeskus

Oksalan päiväkeskuksessa ikääntyneiden tapaaminen.

Oksalan päiväkeskus Kannonkoskella toimii Mäntykodin palvelukeskuksen tilassa. Toimintaa on kerran viikossa, torstaisin. Ohjaajina päiväkeskuksessa toimii Sirpa Kukkonen ja Minna Tarvainen.

Päivätoiminnassa on mahdollista tavata muita ihmisiä ja osallistua aktiiviseen, mieluisaan toimintaan kuten liikuntahetkiin, laulutuokioihin, aivojumppaan ja jutusteluun. Päivätoiminnalla edistetään hyvinvointia ja itsenäistä kotona selviytymistä. Toiminnassa huomioidaan asiakkaiden tarpeet ja voimavarat.

Asiakkaaksi päiväkeskukseen tullaan palveluohjauksen kautta. Palveluohjaaja on käynyt kotona keskustelemassa kotona pärjäämisestä ja asioista, jotka parantavat tai pitävät yllä kuntoa ja terveydentilaa. Samassa yhteydessä palveluohjaajan kanssa on mietitty miksi hän suosittelee tai ohjaa päivätoimintaan: onko tarve tukea fyysistä kuntoa ja liikkumista, terveydenhoidolliselle seurannalle tai mielialaan tai sosiaalisuuteen liittyvää tuen tarvetta. Kotikäynnin jälkeen päiväkeskusohjaaja soittaa ja sopii päivätoiminnan alkamisesta.

Vastuuhenkilöt
Palveluvastaava Anna-Kaisa Manninen puh. 044 711 4537
Puhelin
Palveluaika
Torstai klo 9-14.
Kulkuohje
Kannonkosken Mäntykodin asumispalveluyksikön yhteydessä oleva kerhotila
Katuosoite
Leiritie 1
43300 Kannonkoski
Postiosoite
Perusturvaliikelaitos Saarikka
Oksalan päiväkeskus
Leiritie 1
43300 Kannonkoski
Pääsy liikuntaesteisillä
liikuntaesteiset