Kyyjärven päiväkeskus

Kyyjärven päiväkeskus

Kyyjärven päiväkeskus  toimii Kivirannan palvelukeskuksen tilassa, uimahallin päädyssä. Toimintaa on kerran viikossa, maanataisin. Ohjaajana päiväkeskuksessa toimii Minna Tarvainen.

Kuntouttavassa päivätoiminnassa on mahdollista tavata muita ihmisiä ja osallistua aktiiviseen, mieluisaan toimintaan kuten liikuntahetkiin, laulutuokioihin, aivojumppaan ja jutusteluun. Palvelulla edistetään hyvinvointia ja itsenäistä kotona selviytymistä. Toiminnassa huomioidaan asiakkaiden tarpeet ja voimavarat.

Asiakkaaksi kuntouttavaan päivätoimintaan tullaan palveluohjauksen kautta. Palveluohjaaja on käynyt kotona keskustelemassa kotona pärjäämisestä ja asioista, jotka parantavat tai pitävät yllä kuntoa ja terveydentilaa. Samassa yhteydessä palveluohjaajan kanssa on mietitty miksi hän suosittelee tai ohjaa kuntouttavaan päivätoimintaan: onko tarve tukea fyysistä kuntoa ja liikkumista, terveydenhoidolliselle seurannalle tai mielialaan tai sosiaalisuuteen liittyvää tuen tarvetta. Kotikäynnin jälkeen päiväkeskusohjaaja soittaa ja sopii päivätoiminnan alkamisesta.

Vastuuhenkilöt
Palveluvastaava Anna-Kaisa Manninen puh. 044 711 4537
Puhelin
Palveluaika
Maanantai klo 9-14.
Kulkuohje
Kyyjärven monitoimitalon yhteydessä oleva kerhotila
Katuosoite
Kivirannantie 4
43700 Kyyjärvi
Postiosoite
Perusturvaliikelaitos Saarikka
Kivirannan päiväkeskus
Kivirannantie 4
43700 Kyyjärvi
Pääsy liikuntaesteisillä
liikuntaesteiset
Helppo pääsy näkövammaisilla
näkövammaiset