Kivijärven päiväkeskus

Kivijärven päiväkeskus

Kivijärven päiväkeskuksen toimintatuokio.

Kivijärven päiväkeskus toimii Kotikiven toimintakeskuksen kanssa samoissa tiloissa. Toimintaa on kerran viikossa, torstaisin. Ohjaajana päiväkeskuksessa toimii Tarja Tammelin.

Kuntouttavassa päivätoiminnassa on mahdollista tavata muita ihmisiä ja osallistua aktiiviseen, mieluisaan toimintaan kuten liikuntahetkiin, laulutuokioihin, aivojumppaan ja jutusteluun. Palvelulla edistetään hyvinvointia ja itsenäistä kotona selviytymistä. Toiminnassa huomioidaan asiakkaiden tarpeet ja voimavarat.

Asiakkaaksi kuntouttavaan päiväkeskukseen tullaan palveluohjauksen kautta. Palveluohjaaja on käynyt kotona keskustelemassa kotona pärjäämisestä ja asioista, jotka parantavat tai pitävät yllä kuntoa ja terveydentilaa. Samassa yhteydessä palveluohjaajan kanssa on mietitty miksi hän suosittelee tai ohjaa kuntouttavaan päivätoimintaan: onko tarve tukea fyysistä kuntoa ja liikkumista, terveydenhoidolliselle seurannalle tai mielialaan tai sosiaalisuuteen liittyvää tuen tarvetta. Kotikäynnin jälkeen päiväkeskusohjaaja soittaa ja sopii päivätoiminnan alkamisesta.

Vastuuhenkilöt
Palveluvastaava Anna-Kaisa Manninen puh. 044 711 4537
Puhelin
Palveluaika
Torstai klo 9-14.
Kulkuohje
Kotikiven toimintakeskuksen yhteydessä oleva tila
Katuosoite
Tiaislahdentie 2 c 10-11
43800 Kivijärvi
Postiosoite
Postiosoite           
Perusturvaliikelaitos Saarikka
Tiaislahdentie 2c 10-11
43800 Kivijärvi
Pääsy liikuntaesteisillä
liikuntaesteiset
Helppo pääsy näkövammaisilla
näkövammaiset