Karstulan päiväkeskus

Karstulan päiväkeskus

Karstulan päiväkeskus toimii Villa Tolppilan yhteydessä. Karstulan päiväkeskuksessa toimintaa on säännöllisesti 4 päivänä viikossa; maanantaisin,tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Keskiviikon ja perjantain ryhmään on mahdollisuus osallistua myös puolipäiväisesti - se soveltuu mm. heille, jotka eivät kuntonsa vuoksi jaksa olla toiminnassa mukana koko päivää. Ohjaajia päiväkeskuksessa on 2-3: Minna Tarvainen, Tarja Tammelin ja Sirpa Kukkonen.

Kuntouttavassa päivätoiminnassa on mahdollista tavata muita ihmisiä ja osallistua aktiiviseen, mieluisaan toimintaan kuten liikuntahetkiin, laulutuokioihin, aivojumppaan ja jutusteluun. Palvelulla edistetään hyvinvointia ja itsenäistä kotona selviytymistä. Toiminnassa huomioidaan asiakkaiden tarpeet ja voimavarat.

Asiakkaita tuetaan tarpeen mukaan myös peseytymisessä. Peseytymismahdollisuutta tarjotaan päivätoiminnan tiloissa asiakkaille, joilla ei ole kotonaan peseytymismahdollisuutta tai pesutilat ovat esim. vaarallisten portaiden takana.

Asiakkaaksi kuntouttavaan päivätoimintaan tullaan palveluohjauksen kautta. Palveluohjaaja on käynyt kotona keskustelemassa kotona pärjäämisestä ja asioista, jotka parantavat tai pitävät yllä kuntoa ja terveydentilaa. Samassa yhteydessä palveluohjaajan kanssa on mietitty miksi hän suosittelee tai ohjaa kuntouttavaa päivätoimintaan: onko tarve tukea fyysistä kuntoa ja liikkumista, terveydenhoidolliselle seurannalle tai mielialaan tai sosiaalisuuteen liittyvää tuen tarvetta. Kotikäynnin jälkeen päiväkeskusohjaaja soittaa ja sopii päivätoiminnan alkamisesta.

Rakennuksessa induktiosilmukka

Vastuuhenkilöt
Palveluvastaava Anna-Kaisa Manninen puh. 044 711 4537
Puhelin
Palveluaika
Maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin n. klo 9-14.
Kulkuohje
Villa Tolppilan palvelukeskuksessa oleva päivätoiminnan tila
Katuosoite
Koulutie 5
43500 Karstula
Postiosoite
Perusturvaliikelaitos Saarikka
Karstulan päiväkeskus
Koulutie 5
43500 Karstula
Pääsy liikuntaesteisillä
liikuntaesteiset
Helppo pääsy näkövammaisilla
näkövammaiset