Kannonkosken päiväkeskus

Kannonkosken päiväkeskus

Kannonkosken päiväkeskuksessa ikääntyneiden tapaaminen.

Kannonkosken päiväkeskus toimii Mäntykodin palvelukeskuksen tilassa. Toimintaa on kerran viikossa, torstaisin. Ohjaajina päiväkeskuksessa toimii Sirpa Kukkonen ja Minna Tarvainen.

Kuntouttavassa päivätoiminnassa on mahdollista tavata muita ihmisiä ja osallistua aktiiviseen, mieluisaan toimintaan kuten liikuntahetkiin, laulutuokioihin, aivojumppaan ja jutusteluun. Palvelulla edistetään hyvinvointia ja itsenäistä kotona selviytymistä. Toiminnassa huomioidaan asiakkaiden tarpeet ja voimavarat.

Asiakkaaksi kuntouttavaan päiväkeskukseen tullaan palveluohjauksen kautta. Palveluohjaaja on käynyt kotona keskustelemassa kotona pärjäämisestä ja asioista, jotka parantavat tai pitävät yllä kuntoa ja terveydentilaa. Samassa yhteydessä palveluohjaajan kanssa on mietitty miksi hän suosittelee tai ohjaa kuntouttavaan päivätoimintaan: onko tarve tukea fyysistä kuntoa ja liikkumista, terveydenhoidolliselle seurannalle tai mielialaan tai sosiaalisuuteen liittyvää tuen tarvetta. Kotikäynnin jälkeen päiväkeskusohjaaja soittaa ja sopii päivätoiminnan alkamisesta.

Vastuuhenkilöt
Palveluvastaava Anna-Kaisa Manninen puh. 044 711 4537
Puhelin
Palveluaika
Torstai klo 9-14.
Kulkuohje
Kannonkosken Mäntykodin asumispalveluyksikön yhteydessä oleva kerhotila
Katuosoite
Leiritie 1
43300 Kannonkoski
Postiosoite
Perusturvaliikelaitos Saarikka
Kannonkosken päiväkeskus
Leiritie 1
43300 Kannonkoski
Pääsy liikuntaesteisillä
liikuntaesteiset