Heralan Serviisin päiväkeskus

Heralan Serviisin päiväkeskus

Heralan Serviisin päiväkeskuksella Saarijärvellä toimintaa on jokaisena arkipäivänä maanantaista perjantaihin. Ohjaajia serviisissä on pääsääntöisesti 2: Merja Pihlainen ja Niina Sauranen.

Kuntouttavassa päivätoiminnassa on mahdollista tavata muita ihmisiä ja osallistua aktiiviseen, mieluisaan toimintaan kuten kuntosaliharjoitteluun, liikuntahetkiin, laulutuokioihin, aivojumppaan ja jutusteluun. Palvelulla edistetään hyvinvointia ja itsenäistä kotona selviytymistä. Toiminnassa huomioidaan asiakkaiden tarpeet ja voimavarat.

Asiakkaita tuetaan tarpeen mukaan myös peseytymisessä. Peseytymismahdollisuutta tarjotaan päivätoiminnan tiloissa asiakkaille, joilla ei ole kotonaan peseytymismahdollisuutta tai pesutilat ovat esim. vaarallisten portaiden takana.

Asiakkaaksi kuntouttavaan päiväkeskukseen tullaan palveluohjauksen kautta. Palveluohjaaja on käynyt kotona keskustelemassa kotona pärjäämisestä ja asioista, jotka parantavat tai pitävät yllä kuntoa ja terveydentilaa. Samassa yhteydessä palveluohjaajan kanssa on mietitty miksi hän suosittelee tai ohjaa kuntouttavaan päivätoimintaan: onko tarve tukea fyysistä kuntoa ja liikkumista, terveydenhoidolliselle seurannalle tai mielialaan tai sosiaalisuuteen liittyvää tuen tarvetta. Kotikäynnin jälkeen päiväkeskusohjaaja soittaa ja sopii päivätoiminnan alkamisesta.

Omavalvontasuunnitelma

Pelastus- ja turvallisuussuunnitelma

Rakennuksessa induktiosilmukka

 

Vastuuhenkilöt
Palveluvastaava Anna-Kaisa Manninen puh. 044 711 4537
Puhelin
Palveluaika
Arkipäivisin n. klo 9.00-15.00.
Kulkuohje
Saarijärven Heralan Serviisin palvelukeskuksessa
Katuosoite
Heralankuja 4
43100 Saarijärvi
Postiosoite
Perusturvaliikelaitos Saarikka
Heralan Serviisin päiväkeskus
Heralankuja 4
43100 Saarijärvi
Pääsy liikuntaesteisillä
liikuntaesteiset
Helppo pääsy näkövammaisilla
näkövammaiset