Meille töihin

Meille töihin

Tule töihin Saarikkaan!

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti oman työn ja työyhteisön toiminnan kehittämiseen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyvää palveluasennetta, joustavuutta sekä tehtävään soveltuvaa osaamista.
Tule joukkoomme rakentamaan Saarikasta Suomen parasta työpaikkaa!

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 600 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka.

Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.

Klikkaa Kuntarekryn logoa, niin saat Saarikan avoimet työpaikat näkyviin!

Avoimet työpaikat

Saarikan avoimet työpaikkailmoitukset julkaistaan Kuntarekry.fi –palvelun kautta, www.kuntarekry.fi.
Kirjoittamalla täsmähakusanakenttään Saarikka, löydät Saarikan kaikki avoimet virka-/työpaikkailmoitukset. Palvelun kautta pääset myös täyttämään hakemuksesi avoimiin paikkoihin.

Ole huolellinen kirjatessasi kelpoisuuteen ja oleelliseen työkokemukseen liittyviä tietoja järjestelmään. Muun muassa todistusjäljennöksiä ei toimiteta hakemuksen liitteenä enää entiseen tapaan, vaan alkuperäiset esitetään niitä pyydettäessa (yleensä haastattelussa) valitsijoiden toimesta. Valitun työntekijän todistuksista pyydetään kopiot valinta-asiakirjojen osaksi. Työnhakijan vastuulla on, että tallentamansa tiedot ovat tarkkoja ja paikkansapitäviä, valintaperusteet pohjautuvat niihin.

Jos haluamaasi työtä ei tällä hetkellä ole tarjolla

Tallenna meille vapaamuotoinen hakemuksesi sijaisrekisteriin www.kuntarekry.fi -sivun kautta.
Kirjoittamalla täsmähakusanakenttään Saarikka, löydät sijaisuushakuilmoituksen sairaanhoitajien ja lähihoitajien tehtävistä, johon voit tallentaa hakemuksesi sijaisuuksiin.

Kesätyöt

Laitamme auki kesälomansijaisuudet vuosittain helmi-maaliskuussa. Haemme erityisesti sijaisia sairaanhoitajan ja lähihoitajan tehtäviin kesäksi. Voit myös jättää hakemuksesi em. sijaisrekisterin kautta.

Klikkaa Kuntarekryn logoa, niin saat työpaikat näkyviin!


Avoimet työpaikat

Tule Saarikkaan terveyskeskuslääkäriksi!

Hae paikkaa 18.2.2022 klo 15.00 mennessä.