Uusi mielen hyvinvointia tukeva palvelu Saarikassa

Uusi mielen hyvinvointia tukeva palvelu Saarikassa

Kun puhut mieltä kuormittavista asioista, kun kerrot mitä tunnet ja ajattelet, pystyt paremmin ymmärtämään ja käsittelemään tuntemuksiasi ja ajatuksiasi. Puhuminen ja toisen kanssa keskustelu auttaa selkeyttämään ajatuksia.

Oletko huolissasi omasta tai läheisesi arjesta? Onko lapsiperhearki liian täyttä? Ahdistaako työttömyys tai uutiset maailmalta? Mikään asia ei ole niin pieni, ettei siitä voisi tulla keskustelemaan.

Saarikka tarjoaa Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kuntien ja Saarijärven kaupungin asukkaille uuden matalan kynnyksen mielen hyvinvoinnin palvelun, jossa voit keskustella ammattilaisen kanssa arkeasi koskettavista asioista ilman ajanvarausta.

Ota yhteyttä – joskus yksikin käyntikerta riittää

Jos pohdit, olisiko sinun hyvä puhua ammattilaisen kanssa, ota rohkeasti yhteyttä. Meidän tehtävämme on asiakkaiden kohtaaminen matalalla kynnyksellä, ilman ennakko-odotuksia.

Mielenterveyspalveluiden walk-in sairaanhoitaja Annukka Kinnunen on tavattavissa ma-ke klo 9-11, osoitteessa Saarijärven terveyskeskus, Sairaalantie 2, 43100 Saarijärvi. Torstaisin Karstulan terveysasemalla klo 9-11, ositteessa Hämeenpurontie 9, 43500 Karstula. Voit myös soittaa walk-in aikana sairaanhoitajalle numeroon 040 5439868.

Palvelu on suunnattu yli 18-vuotiailleTarvittaessa ammattilainen ohjaa asiakkaan muihin palveluihin.

Pilotti osa hyvinvointialueen kehittämishankkeita

Mielenterveys- ja päihdepalveluiden sairaanhoitajien matalan kynnyksen palvelujen -pilotti on osa Keski-Suomen hyvinvointialueen palveluiden kehittämishankkeita. Tavoitteena on asiakkaalle kynnyksetön, helposti tavoitettava ja saavutettava varhaisen vaiheen tuki ja ennaltaehkäisevä toiminta mielenterveys- ja päihdepalveluissa palveluissa. Pilotti kestää 30.11.2023. saakka.

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman kehittämiskohteet ovat valikoituneet Keski-Suomen tarpeista ja lähtökohdista. Painopisteitä ovat palveluiden saatavuus, palveluketjujen kehittäminen ja lasten, nuorten ja perheiden palvelukokonaisuus. Kärkenä ovat kasvavat, digitaaliset palvelut.

Lisätietoja palvelusta:

Lisätietoja Tulevaisuuden sote-keskus -ohjelmasta:

  • Emilia Nygren, projektipäällikkö, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma, emilia.nygren(at)jyvaskyla.fi, p. 050 311 8687