Etäperhetyöntekijä OmaNanny

Etäperhetyöntekijä OmaNanny

Pohditko lapsesi käytöstä? Uuvuttaako arki? Mietityttääkö parisuhteen tilanne? Kaipaatko tukea kasvatuksessa? Etäperhetyöntekijä OmaNanny auttaa!

Keskustele asiantuntijan kanssa perheenne arkeen liittyvistä asioista, helposti, matalalla kynnyksellä ja saat vinkkejä arjen haasteisiin. Kysy ja keskustele rohkeasti, vaikka omalta kotisohvaltasi! Palvelu on luottamuksellista ja OmaNannya koskee vaitiolovelvollisuus. Voit asioida tunnistautumatta tai tunnisteellisesti.

OmaKS.fi:n, Keski-Suomen digitaalisen sosiaali- ja terveyskeskuksen etäperhetyöntekijä OmaNanny on tavattavissa palvelun chatissa ilman ajanvarausta ja maksutta arkisin klo 10–15.30.

OmaNannyna toimii Miia, OmaKS:n etäperhetyöntekijä. Hän on pitkän linjan varhaiskasvatuksen ammattilainen jolla on myös omakohtaista kokemusta lapsiperhearjesta.

Kuinka pääsen OmaNannyn puheille?
Löydät OmaNannyn chat -upotteesta OmaKS:n verkkosivuilta, oikeasta alakulmasta. Vastaanotto palvelee arkisin klo 10-15.30.
1. Kirjoita etunimesi tai nimimerkkisi chat ikkunaan
2. Valitse chatbot Helpotti
3. Klikkaa "Palvelumme"
4. Klikkaa "OmaNanny"
5. Sinut yhdistetään OmaNannyn chat -vastaanotolle. Jos vastaanotto on varattu, odota hetki tai yritä myöhemmin uudelleen.

Missä asioissa OmaNannyn puheille kannattaa tulla?

Etäperhetyöntekijän kanssa voit keskustella esimerkiksi vanhempana olemisesta, lapsen kasvusta ja kehityksestä, vuorovaikutuspulmista tai parisuhteesta. Sinun ei tarvitse olla ajatustesi kanssa yksin.

Keskustella voit chatin kautta tunnistautumatta, tarvittaessa ammattilainen voi avata myös videoyhteyden. Asiatuntija antaa vinkkejä arjessa jaksamisen tueksi. Perhetyön etävastaanottopalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista neuvontaa ja ohjausta.

Keskustelu on luottamuksellista ja maksutonta kaikille lapsiperheille.