Avoimet työpaikat

Saarikan avoimet työpaikkailmoitukset julkaistaan Kuntarekry.fi –palvelun kautta, www.kuntarekry.fi.
Kirjoittamalla täsmähakusanakenttään Saarikka, löydät Saarikan kaikki avoimet virka-/työpaikkailmoitukset. Palvelun kautta pääset myös täyttämään hakemuksesi avoimiin paikkoihin.

Ole huolellinen kirjatessasi kelpoisuuteen ja oleelliseen työkokemukseen liittyviä tietoja järjestelmään. Muun muassa todistusjäljennöksiä ei hakemuksen liitteenä enää entiseen tapaan toimiteta, vaan alkuperäiset esitetään niitä pyydettäessa (yleensä haastattelussa) valitsijoiden toimesta. Valitun työntekijän todistuksista pyydetään kopiot valinta-asiakirjojen osaksi. Työnhakijan vastuulla on, että tallentamansa tiedot ovat tarkkoja ja paikkansapitäviä, valintaperusteet pohjautuvat niihin.

Jos haluamaasi työtä ei tällä hetkellä ole tarjolla
Tallenna meille vapaamuotoinen hakemuksesi sijaisrekisteriin www.kuntarekry.fi -sivun kautta.
Kirjoittamalla täsmähakusanakenttään Saarikka, löydät sijaisuushakuilmoituksen sairaanhoitajien ja lähihoitajien tehtävistä, johon voit tallentaa hakemuksesi sijaisuuksiin.

Kesätyöt
Laitamme auki kesälomansijaisuudet vuosittain helmi-maaliskuussa. Haemme erityisesti sijaisia sairaanhoitajan ja lähihoitajan tehtäviin kesäksi. Voit myös jättää hakemuksesi em. sijaisrekisterin kautta.

Huom! Klikkaa Kuntarekryn logoa, niin saat työpaikat näkyviin!