Hyvis -sähköiset asiointipalvelut Saarikassa

Palvelu on Internetissä toimiva kokonaisuus, joka käsittää julkisen Hyvis.fi sivuston ja Hyvis- kansalaisen sähköisen asiointipalvelun.Sivustolla on ajantasaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista sekä sosiaali- ja terveyspalveluista eri ikäryhmien mukaisesti jaoteltuna. Sivustolla on myös erilaisia terveystestejä. Tieto on ammattilaisten tuottamaa ja tarkistamaa. Sivusto on luettavissa ilman kirjautumista. Hyvis- sivuille pääset ohessa olevasta Hyvis- kuvakkeesta tai suoraan www.hyvis.fi

Sähköinen asiointi Hyviksessä

Hyvis- asiointi on tietoturvallinen kanava hoitaa asioita Saarikan ammattilaisten kanssa. Käytössä on yhteydenottopyyntölomakkeita, esitietolomakkeita ja viestinvälitys.                                                                        

Hyvikseen voit kirjautua Keski-Suomen OmaHyvis -sivuilta kohdasta sähköinen asiointi tai suoraan yllä olevasta Hyvis- kuvakkeesta ja valitsemalla sivulta sähköinen asiointi. Kirjautumiseen tarvitaan mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset.

Hyvis- sähköiset asiointipalvelut on tarkoitettu kiireettömien asioiden hoitoon.

Hyviksen yhteydenottopyyntölomakkeella voit ottaa yhteyttä kiireettömissä asioissa ajasta ja paikasta riippumatta Saarikan ammattilaisiin. Tarvittava lomake valitaan Hyviksen asiointisivulta.

Kyseisen yksikön henkilökunta käsittelee yhteydenottosi ja vastaa Sinulle soittamalla tai Hyviksen viestillä 3-5 työpäivän aikana.

Yhteydenottopyyntölomakkeita on käytössä Vastaanotoilla, Neuvoloissa, Kuntoutusosastolla, Lyhytaikaisosastolla, Fysioterapiassa, Päihdetiimillä, Hoitotarvikevarastolla, Astmahoitajilla ja Varhaisen tuen palveluissa.

Tietoturvallisen viestinvälityksen kautta voit asioida Saarikan ammattilaisten kanssa. Ammattilainen voi ottaa yhteyttä kansalaiseen ja kansalainen voi vastata ammattilaisen viestiin. Käyttöönotosta on hyvä keskustella ja sopia henkilökohtaisesti hoitavan ammattilaisen kanssa.

Esitietolomakkeet ovat käytössä Fysioterapiassa, Äitiyshuollossa ja Mielenterveyskeskuksessa. Saarikan ammattilainen voi ohjata täyttämään sähköisen esitietolomakkeen ajanvarauksen yhteydessä.
Toivomme Sinun ottavan sähköisen asioinnin puheeksi asioidessasi Saarikassa ja samalla saat neuvoja asioinnin aloittamiseen.