Lääkärin virka haettavana

Julkaistu 12.2.2019 klo 8.00

Lääkärin virka haettavana !

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 600 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka.

Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.

Perusturvaliikelaitos Saarikka julistaa haettavaksi seuraavat lääkärin virat:

  1. 1 terveyskeskuslääkärin viran

Kelpoisuusehtona terveyskeskuslääkärin virkaan edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä sitoutumista toiminnan kehittämiseen.

Terveyskeskuslääkärin sijoituspaikka on tässä vaiheessa Saarijärven terveysasema. Palkkaus määräytyy Saarikan lääkärien palkkamallin mukaan. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista sekä todistus huumausainetestistä. Noudatamme virkasuhteissa 4 kk koeaikaa. Saarikka on Savuton työpaikka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 26.2.2016 klo 15.00 mennessä osoitteella:

Johtava ylilääkäri Sakari Ritala

Perusturvaliikelaitos Saarikka
Sairaalantie 2
43100  Saarijärvi

Kuoreen merkintä ”Hakemus”. Liitä hakemukseesi työ- ja opintotodistukset sekä muut todistukset, joihin haluat vedota. Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Hakemuksen voi toimittaa myös sähköisesti sakari.ritala@saarikka.fi

Lisätietoja antaa:
Johtava ylilääkäri Sakari Ritala, puh. 044-4598523